8 Mart Dünya Kadınlar Günü Uluslararası Karma Sergisi Açıldı

Çankırı Karatekin Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Uluslararası Karma Sergisi Çankırı 100. Yıl Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.

Sergi açılışına, ÇAKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı, Güzel Sanatlar Enstitüsü Müdürü Doç.Dr.H.Nurgül Begiç, Çankırı İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Kültür ve Turizm Müdürü M. Kemal Karatatar ve çok sayıda kişi katıldı.

Moda ve Tekstil Tasarımı, Resim, Seramik ve Fotoğrafçılık alanlarında icra edilmiş birbirinden farklı güzellikte 90 eserin yer aldığı sergi, sanatseverlerden büyük beğeni topladı.

Gazi Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, 19 Mayıs Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Erzurum Atatürk Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Cumhuriyet Üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi, Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi ve Çankırı Karatekin Üniversitesi’nden öğretim elemanları ve yüksek lisans öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı sergi, 15 Mart 2018 Perşembe gününe kadar açık kalacak.

r